Sebastián Molano s'endú l'etapa a l'esprint davant de Kaden Groves
Ciclisme

Molano s'endú l'etapa prèvia al Tourmalet

Arribada amb força de Molano a l'esprint, davant d'un Kaden Groves incapaç de seguir-li la roda

Redacció Esport3Actualitzat

Etapa de transició amb arribada a la ciutat de Saragossa que ha liderat el colombià Sebastián Molano. Poc desgast per a tots els corredors, que s'enfronten demà a una dura etapa: l'ascens al coll de Tourmalet.

Els primers intents d'escapada els han protagonitzat Balderstone i Jetse Bol, en un tram inicial del recorregut. Els dos corredors han rodat junts pràcticament durant 50 quilòmetres, mantenint un pols amb el gran grup. 

Un cop els ha atrapat el pilot, s'ha entrat en un tram de punt mort. No ha estat fins a 44 quilòmetres de l'arribada quan Bol ha intentat escapar-se en solitari de nou, en un moment en què Alan Jousseaume tenia problemes físics ressentint-se d'una caiguda que ha tingut lloc a falta de 100 quilòmetres. Intent fallit, però, perquè l'escapat i el gran grup s'han reunit abans de l'esprint intermedi, on els de Jumbo han llançat Roglic per sumar la bonificació de quatre segons a Villanueva de Gállego. 

Finalment, en una entrada fàcil resseguint el riu Ebre, l'esprint final que ha encapçalat, amb bona feina, l'equip UAE Team Emirates. Juan Sebastián Molano ha arrancat des de lluny juntament amb el seu company Rui Oliveira. El colombià ha entrat davant d'un Kaden Groves incapaç de reaccionar. Sense canvis a la general, mantenint el liderat per a Sepp Kuss, a 26 segons davant de Marc Soler i 1 minut i 9 segons de Remco Evenepoel.

ARXIVAT A:
La Vuelta
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut