BARÇA

Moció de censura: el Barça ultima el protocol... pendent de la pandèmia

Els impulsors de la moció pressionen Bartomeu perquè posi data al vot mentre no se sap encara si el jutge ordenarà o no una investigació sobre les presumptes signatures falses

Francesc LatorreActualitzat

Aquest dimarts era una de les dates en què s'havia especulat que es podia reunir la junta directiva del Barça per valorar una possible dimissió abans d'afrontar el vot de censura. Però la junta ni s'ha fet ni està oficialment convocada. El Barça té fins dijous per proposar una data a la mesa del vot, però els impulsors de la moció han deixat clar a les xarxes socials que tenen ganes de saber-la.

 

 

Tal com va informar TV3, Jordi Farré voldria el cap de setmana del 24-25, però sembla que el Barça optarà pel 31 d'octubre i 1 de novembre.

Tot plegat no es pot deslligar de la situació sanitària que es viu a Catalunya, amb un augment del risc de contagi. Divendres, Gerard Figueras, secretari general de l'Esport, ja deixava clar que caldria estar-ne pendent. Des de la Secretaria continuen esperant que el Barça els informi de la data triada i del protocol que volen aplicar per poder analitzar la situació. Un protocol que el club, assegura, està ultimant avui mateix.

A tot això s'hi suma la via judicial: cal veure si el jutge ordena o no una investigació sobre les signatures presumptament falses i si això aturaria el procés o no. De moment, la causa no ha entrat encara al jutjat número 1 de Barcelona, tal com s'havia rumorejat. De fet, la podria investigar l'1 -que és el que va investigar el 2018 el tema dels carnets fraudulents en un Barça-Madrid- si els serveis jurídics del club haguessin fet una ampliació d'aquella denúncia, però no consta que hagi estat així. Per tant, aquesta denúncia hauria d'entrar a repartiment, és a dir, que podria caure a qualsevol altre jutjat.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut