Míchel, al final del partit contra el Rayo
Míchel, al final del partit contra el Rayo (EFE)
girona

Míchel dona la millor notícia a l'afició del Girona

El tècnic ha confirmat la seva continuïtat la propera temporada després d'una nova victòria contra el Rayo, l'equip del seu cor

Redacció Esport3Actualitzat

El somni continua. La divuitena victòria de la temporada del miracle gironí, 3-0 contra un Rayo que només va plantar cara la primera meitat, torna l'equip de Míchel a la segona posició i li concedeix 10 punts de marge per seguir en zona Champions. Però la millor notícia per a l'afició del Girona va arribar després del xiulet final del partit.

Va arribar a l'estona d'entrevistes postpartit, quan a DAZN van preguntar al tècnic madrileny si tant ell com l'MVP del matx, Savinho, seguirien a Montilivi la temporada vinent. El de Vallecas, amb contracte fins al 2026, no va dubtar ni un instant a confirmar la seva continuïtat, mentre expressava el desig de no deixar de comptar amb l'extrem brasiler, ara cedit: "Un altre any amb nosaltres li aniria molt bé".

Tot i això, Míchel va aprofitar el micròfon per demanar l'ex del Troyes que no torni a treure's la samarreta després d'un gol: "És una cosa que ha d'aprendre perquè hem perdut jugadors per sanció. No ens agrada que ho faci".

Mira el resum del Girona-Rayo (3-0)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut