Girona

El Girona es retroba amb el triomf davant del Rayo i deixa l'Athletic a 10 punts (3-0)

Tsygankov i Savio, per partida doble, autors dels gols que tomben els madrilenys. Els de Montilivi recuperen la segona posició en detriment del Barça

El Girona ha complert l'objectiu de retrobar-se amb el triomf en el partit davant el Rayo Vallecano (3-0). Els gols i les jugades de perill han trigat a arribar, però després d'una primera part desangelada, l'equip blanc-i-vermell ha sabut imposar la seva superioritat amb gols de Tsigankov i dos de Savio a les acaballes del partit. Amb aquest resultat, el Girona recupera el segon lloc, a sis punts del Reial Madrid i dos per sobre del Barça.
  • Plou a bots i barrals abans de l'inici del partit a Montilivi. El drenatge de la gespa de l'estadi  supera la prova.
  • Superats els 25 minuts de joc, cap dels dos equips ha xutat entre els tres pals. Batalla tàctica al mig del camp per fer-se amb el control del partit.
  • Yangel Herrera, en el 36, ha fet la primera rematada entre els tres pals, sense problemes per Dimitrievski.
  • L'ocasió més clara de la primera part ha arribat en el 38, però les cames d'Aridane han evitat que la rematada de Yangel arribés a l'objectiu.
  • En el 40, Dovbyk no ha pogut controlar la pilota a l'interior de l'àrea petita, quan ho tenia tot al seu favor per obrir el marcador.
  • 8.923 espectadors a Montilivi. Estava tot venut, però la pluja ha fet tirar enrere molts seguidors.
  • Primer contratac del Girona a la segona part, però Dovbyk torna a fer un mal control quan es quedava sol davant Dimitrievski.
  • I en el 50 ha estat Portu qui ha disposat de l'oportunitat, però Dimitrievski ha rebutjat.
  • I a la tercera ha estat la vençuda. Tsygankov ha creuat la pilota en el 51 sense que Dimitrievski pogués fer res. L'assistència, de Miguel.
  • Ha perdonat Dovbyk el segon. La pluja ha mullat la pòlvora al davanter ucraïnès.
  • L'ha tingut el Rayo en el 72, però la rematada d'Álvaro García ha estat tova, sense problemes per a Gazzaniga.
  • Pep Chavarria ha vist dues grogues en un minut i se'n va del camp expulsat, deixant el Rayo amb 10. Havia entrat en el 64 i ha durat 12 minuts damunt la gespa.
  • Dimitrievski evita el segon traient una mà inversemblant a una rematada de cap d'Stuani en el 78.
  • Savio sentencia en el 90 (2-0). Gran passada de Pablo Torre i el brasiler tanca el partit amb una rematada ajustada al pal.
  • I Savio fa el doblet en el darrer instant del partit. 3-0 i el Girona que es retroba amb el triomf.