El barcelonisme, pendent de Messi
BARÇA

Messi ja té l'oferta de renovació del Barça

Segons ha pogut saber TV3, Laporta ja ha fet arribar a Messi l'oferta definitiva de renovació. El Barça ha mogut fitxa sense tenir encara els resultats de les auditories

Xavi TorresActualitzat

El Barça i Leo Messi estan a prop de posar-se d'acord per a la renovació. El futbolista argentí, que la setmana passada es va veure amb el president Laporta, ha marxat a l'Argentina per jugar un parell de partits de classificació per al Mundial i, després, la Copa Amèrica.

La proposta del president, producte de les xerrades amb el futbolista i les que mantenen el vicepresident Rafa Yuste i Jorge Messi, pare del jugador, seguiria els termes que ja va avançar TV3 fa un mes, amb un contracte llarg que cobriria una primera etapa de dos anys com a jugador del Barça; una segona, com a ambaixador blaugrana als EUA mentre juga la Lliga de futbol nord-americana, i una tercera, de cinc anys més, de nou a la ciutat comtal, com a membre de l'àrea de futbol del Barcelona.

 

El club, a hores d'ara, és optimista perquè la resposta del futbolista davant la notícia que el Barça no fitxarà Haaland ni cap altra estrella ha estat rebuda amb comprensió davant la greu crisi econòmica per la qual passa l'entitat.

A falta de l'oferta oficial per escrit, Laporta podria explicar aquest divendres els termes econòmics d'aquesta complicada operació en la primera roda de premsa que ofereix des que va ser escollit president. Messi encara no ha respost a l'espera de conèixer més detalls del projecte esportiu.

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut