Futbol

Messi s'afarta dels rumors sobre la seva absència a Hong Kong i li surt el tret per la culata

El davanter de l'Inter Miami ha publicat un vídeo a les xarxes socials en què lamenta que es diguessin "coses falses" sobre la seva absència. El comunicat no ha caigut massa bé als seguidors asiàtics

Redacció Esport3Actualitzat

Disset dies després de la controvèrsia, Leo Messi ja n'està tip i ha volgut aclarir la seva absència en l'amistós a Hong Kong. El capità de la selecció argentina ha gravat un vídeo en què explica per què no va disputar el partit.

Messi explica a la publicació que no va poder jugar per una lesió i recorda que sempre ha tingut la millor predisposició amb el gegant asiàtic al llarg de la seva trajectòria futbolística. D'aquesta manera, l'argentí vol tirar per terra els rumors que deien que no va voler jugar el matx per motius polítics.

Messi enfurisma la xarxa xinesa Weibo

La publicació del vídeo a la xarxa social xinesa Weibo --semblant a X, censurada a la Xina-- ha generat una gran controvèrsia entre els aficionats del país asiàtic, amb més de 2 milions d'interaccions a la plataforma.

El capità de la selecció d'Argentina ja havia estat objecte de crítiques per part d'alguns usuaris que consideraven que no s'havia disculpat adequadament. Ara, tot i el seu comunicat, als comentaris habilitats en la publicació de Weibo alguns usuaris han criticat fortament Messi per no demanar disculpes explícitament per la seva absència.

Així doncs, el comunicat de Messi no ha acabat d'aplacar els ànims i molts dels seguidors asiàtics de l'exblaugrana segueixen ben empipats.

El comunicat sencer:

"He llegit i sentit moltíssimes coses després del que va passar al partit de Hong Kong. Per això he preferit fer aquest vídeo i donar l'explicació del que realment és i no haver de llegir coses falses. Com tots sabeu, sempre vull jugar i vull ser a tots els partits.

Vaig sentir que havia volgut jugar per temes polítics i moltes altres coses que no hi tenen res a veure. Si hagués estat així, directament no hi hauria viatjat. Vaig anar al Japó i vaig anar a la Xina, com tantes altres vegades. Des que vaig començar la meva carrera tinc una relació molt propera i molt bonica amb la Xina. He fet moltíssimes coses amb la Xina, tant entrevistes, com jocs, esdeveniments i moltíssims partits amb el Barcelona, amb la selecció…

Com vaig dir a la conferència de premsa que vaig fer, tenia una inflamació a l'adductor i no podia participar. Al primer partit, que va ser a Aràbia, ja ho vaig sentir; durant el segon vaig intentar jugar una estona i va anar a pitjor. Vaig intentar, el dia anterior i amb la gent que hi havia a l'entrenament, entrenar i fer un esforç per tota la gent que hi havia.

Jo vaig fer el que vaig poder, vaig ser al clínic amb tots els nois, i la veritat és que no podia jugar perquè notava molèsties i tenia risc d'anar a pitjor. El següent dia em vaig trobar una mica millor i per això vaig jugar una estona al Japó, per seguir preparant-me físicament per a tot el que em ve ara, perquè necessitava jugar i agafar ritme novament.

I res, crec que ja ho havia dit, però creia que era important tornar a repetir-ho per tot allò que s'està parlant. Com sempre, enviar molt d'afecte a la gent de la Xina --per qui sempre n'he tingut i en segueixo tenint-- i espero que ens puguem veure aviat una altra vegada. Una abraçada gran, cuideu-vos".

ARXIVAT A:
Messi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut