BÀSQUET

Màxima il·lusió a la Penya per la Copa

Sense lesionats, els verd-i-negres, amb totes les opcions contra el Baskonia, rival a quarts

Víctor LavagniniActualitzat

Són on volien ser: entre els vuit de la Copa, i, a més, hi són tots. La Penya no es posa límits, no té res a perdre, és un equip que a la Copa juga al màxim, i se'n va a Madrid amb tota l'ambició. Samarreta edició especial per a una setmana gran amb el focus posat en el Baskonia.

Ante Tomic té clar que serà un duel complicat:

"El primer partit contra el Baskonia serà una batalla, perquè ells juguen molt bé. Els he vist contra el Madrid, contra el Tenerife, i els han guanyat a fora. Tenen un bon entrenador, bons jugadors... i serà un partit molt dur."

L'entrenador, Carles Duran, té un missatge optimista pel fet d'estar ja entre els vuit millors:

"Ens hem guanyat el dret de jugar la Copa i pensem disfrutar-ne. És cert que tenen més físic que nosaltres, és un equip d'Eurolliga, però nosaltres també hem demostrat que quan som capaços de passar-nos bé la pilota i jugar bé podem competir contra tothom."

I sobre la possibilitat de passar a semifinals i jugar contra el Barça, afirma:

"És una possibilitat, la semi catalana, però ara estic il·lusionat per la possibilitat de poder jugar aquest accés a les semifinals."

Per la seva banda, l'escorta ​​Pau Ribas ha explicat aquest dimecres que l'equip va a la Copa del Rei "a gaudir i a competir", i que no hi ha res millor per a això que fer-ho contra un clàssic del torneig com el Baskonia.

El jugador verd-i-negre assegura que és fàcil tenir una bona mentalitat en una competició com aquesta, encara que reconeix que, sense la presència de públic, per a tots dos equips serà difícil entrar en el partit.

ARXIVAT A:
Penya
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut