Barça

Márquez arriba a un acord per rescindir el seu contracte amb el Barça

Rafa Márquez ha arribat a un acord per rescindir els dos anys de contracte que encara li quedaven amb el FC Barcelona. El central mexicà, després de set temporades al club blaugrana, s'acomiadarà aquesta tarda a les 18 hores en un acte a la Sala París del Camp Nou, on estarà acompanyat pel president, Sandro Rosell. Rafa Márquez tenia contracte fins al 30 de juny del 2012 però ha arribat a un acord per rescindir-lo. La presència del central a l'equip ha anat a menys l'última temporada i tot fa pensar que a la recta final de la seva carrera jugarà a la Lliga nord-americana, on podria coincidir amb Thierry Henry a les files dels New York Red Bulls.

Actualitzat
Un palmarès espectacular

Amb aquest anunci, Rafa Márquez tanca una etapa brillant al FC Barcelona, on, des de l'any 2003, ha aconseguit un palmarès d'autèntic luxe amb quatre Lligues, dues Champions, un Mundial de Clubs, una Supercopa d'Europa, una Copa del Rei i tres Supercopes d'Espanya.

El defensa mexicà, de 31 anys, marxa sent el vuitè jugador estranger amb més partits oficials al club blaugrana, amb un total de 242. I és que ha estat un referent pels dos entrenadors que ha tingut com a blaugrana: Frank Rijkaard i Pep Guardiola.
Anar al contingut