Espanyol

Machín: "Tenim equip i arguments per poder guanyar i és el que buscarem demà amb l'ajuda de la nostra afició"

Els blanc-i-blaus reben aquest diumenge a les 16.00 l'Osasuna després de classificar-se dijous com a primer de grup a Budapest

Actualitzat

Convocatòria

"Normalment totes les convocatòries estan molt meditades, és difícil de triar però ja sabem que qualsevol jugador pot estar en qualsevol moment fora de la llista, no per baix rendiment, sinó que per partits concrets es necessiten alternatives diferents. Sobre la convocatòria d'avui són decisions tècniques, i tenint en compte que vam tenir un partit exigent entre setmana. Esteban va fer un sobreesforç perquè estava amb febre i Corchia també va fer un gran esforç. Tots anem tenint petites recaigudes. Hem d'anar dosificant una mica i tenint en compte que hi ha també jugadors que podem comptar amb ells com Piatti o Calleri. Tots necessitem estar a un bon nivell per ajudar l'equip a aconseguir l'objectiu."

 

Els bons resultats a Europa, han rebaixat la tensió?

"La situació en què ens importa ara és similar. En la Lliga necessitem guanyar. Ja sabeu que no soc amic d'etiquetar cap partit com una final fins que sigui finalment aquesta final. En algun moment podrà arribar però serà d'aquí moltíssimes jornades. És un partit sens dubte molt important perquè estem en situació de poder guanyar qualsevol i el primer equip que tenim és l'Osasuna que sabem que té una inèrcia molt positiva que ja portava de la temporada anterior, que estan guanyant en confiança perquè els resultats en aquest primera fase de la competició els estan fent rendir per sobre del que segurament molta gent podria esperar. Estan en una situació privilegiada a la meitat de la taula però crec que tenim equip i arguments per poder guanyar i és el que buscarem demà amb l'ajuda de la nostra afició."

 

Dius als teus jugadors que l'objectiu és intentar traslladar aquesta imatge que teniu a Europa a la Lliga?

La imatge està sent bona en el 90% dels minuts però no es pot viure només d'aparences, es necessita tenir gols que et donin bons resultats i és el que ens està perjudicant. Crec que estem competint bé, que ens adonem que podem competir amb qualsevol equip, estigui més amunt o més avall. El que necessitem és fer un partit més rodó que suposi una bona victòria a casa que és on ens haurien de fer forts i és el nostre objectiu, i a partir d'aquí seguir creixent en aspectes futbolístics i de competitivitat però que vinguin acompanyats de resultats que són els que compten."

 

Insisteixes als jugadors a sortir amb la màxima intensitat possible?

"Sí, però no tingueu cap dubte que tot el que vosaltres podríeu intuir, ja passa. Els futbolistes són els primers que saben que han de sortir molt concentrats. I a vegades, el sobreexcés de motivació o d'implicació, pot fer que et precipitis."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut