L'Unicaja dóna la sorpresa en batre el Madrid (94-79) i jugarà la final de la Supercopa amb el Barça

L'Unicaja de Màlaga s'ha desfet del vigent campió de la Supercopa, el Madrid, que arribava de sumar un repòquer de títols. El conjunt andalús, que ha començat dubitatiu, ha posat la directa al segon temps i no ha tingut pietat dels blancs

Al Martín Carpena, el Madrid ha sortit marcant el ritme davant d'un Unicaja que li ha costat molt penetrar en atac. Els de Joan Plaza s'han mostrat dubitatius fins que han despertat per posar-se al davant del marcador gràcies al tir de Markovic (13-10). El conjunt blanc ha retallat distàncies des de la línia de tres fins acabar amb empat el primer quart (17-17).

Un triple de Sergio Rodríguez, que havia entrat feia poc, ha tornat a posar el Madrid al davant en el marcador a l'inici del segon quart. Però el Màlaga, secundat pel públic, ha estat encertat en el tir exterior i ha agafat distància, de fins a 12, en el marcador. Kuzminskas, amb 12 punts, ha estat el màxim anotador del primer temps, mentre que Felipe Reyes, amb 14, ha destacat pel conjunt blanc.

El Màlaga no ha afluixat. Suárez i Thomas han contribuït per augmentar la diferència davant del vigent campió de la Supercopa. L'equip de Joan Plaza ha aconseguit una estadística demolidora: 20 punts de rebot ofensiu fins al tercer quart, que han tancat amb una diferència de més vint (72-52). Felipe, amb 18 punts, i Sergio Rodríguez, amb 16, han intentat parar els cops dels malaguenys. Jaycee Carroll ha aparegut en l'últim tram, però ja no ha pogut evitar la victòria de mèrit del conjunt andalús (94-79), que es veurà les cares a la final amb el Barça. Un títol que el Màlaga no té a les seves vitrines.