Les botes de Gavi en el partit contra Alemanya
Les botes de Gavi en el partit contra Alemanya
mundial 2022

L'última excentricitat de Gavi amb el calçat: jugar amb una bota diferent a cada peu

El migcampista blaugrana va ser notícia la temporada passada per disputar alguns partits amb les botes descordades

Redacció Esport3Actualitzat

Amb 18 anys, Pablo Martín Páez Gavira, Gavi, no deixa de sorprendre pel seu talent precoç. Només debutar en el seu primer Mundial, per exemple, va trencar d'una tacada dos rècords històrics de la selecció espanyola. Però per si el seu futbol no donés prou temes de conversa, el migcampista del Barça protagonitza, de tant en tant, algunes excentricitats que criden l'atenció dels aficionats.

Si la temporada passada l'andalús va ser notícia per disputar alguns partits amb les botes descordades fins al punt de necessitar l'ajuda de companys per fer el nus, ara torna a sorprendre amb una altra anècdota relacionada amb la gestió que fa del seu calçat professional. En la segona jornada de la Copa del Món, els més observadors van fixar-se que Gavi s'enfrontava a Alemanya amb una bota diferent a cada peu.

La imatge que encapçala aquesta peça mostra com a la sola esquerra hi té menys tacs que a la dreta, i d'una forma cònica. Segons el canal de YouTube de Futbol Emotion, el fabricant de les botes de Gavi va enviar-li 8 parells de diferents models per competir a Qatar. La seva teoria és que els responsables de material del combinat estatal es van equivocar i li van preparar botes de models diferents. Tan senzill i tan humà com això. El joc de Gavi no es va ressentir d'aquesta "involuntària excentricitat".

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut