Per què Gavi juga amb les botes descordades?
Nico corda les sabates a Gavi en un partit de Champions
Barça

Per què Gavi juga amb les botes descordades?

És habitual veure el jugador sevillà jugar amb les botes descordades, una característica que l'acompanya des de l'etapa d'aleví

Redacció Esport3Actualitzat

Pablo Martín Páez Gavira, més conegut com Gavi, s'ha fet un lloc a l'onze del Barça i també al de la selecció espanyola. Amb aquest aparador és normal que el jugador de Los Palacios y Villafranca hagi enamorat els aficionats del futbol i és que la seva qualitat dins del camp és tan visible com els seus trets més distintius. El gest més visible és la llengua dins la boca fent pressió sobre la galta. Com si es tractés d'una mania per concentrar-se a l'hora de conduir la pilota. Una altra característica, però menys apreciable, és veure el jugador trotant i movent la pilota amb les botes descordades.

Les botes descordades de Gavi ja han fet la volta al món

Aquest detall és sorprenent, però no és res nou perquè els que han compartit vestidor amb Gavi diuen que des de ben petit en moltes ocasions ha acabat amb els cordons de les botes descordats. La raó no és una altra que els nervis. L'estat de nerviosisme abans dels partits fa que Gavi es faci un nus dèbil als cordons o fins i tot s'oblidi de cordar-los. No existeix cap normativa que obligui els jugadors a jugar amb els cordons ben lligats i mentre això no suposi un impediment per al jugador el seguirem veient jugar amb cada cordó per la seva banda.

 

Expliquen també que el dia que Ronald Koeman el va fer debutar amb el primer equip es va encarregar de fer-se un nus més fort. De totes maneres, van anar passant els minuts d'aquell partit contra el Getafe i els cordons no van resistir: les botes de Gavi van acabar deslligades. Una anècdota de l'últim partit de Champions a Kíev va ser veure com Nico es va encarregar de lligar-li els cordons al mig del partit. El mateix Nico va penjar una fotografia a Instagram citant-lo i escrivint: "Ja és hora d'aprendre'n...".

Anar al contingut