Moment de la caiguda de Márquez a València
Moment de la caiguda de Márquez a València
motogp

L'últim embolic de Marc Márquez: un "personatge" de MotoGP el va a buscar a la caravana

El cap de setmana de València ha estat de tot menys tranquil per al tro de Cervera

Redacció Esport3Actualitzat

Marc Márquez somiava acomiadar-se amb un bon resultat dels seus onze anys a l'equip Honda Racing. No obstant, per al "93" el Gran Premi de Xest va ser de tot menys un camí de roses. Després d'uns entrenaments que el feien ser optimista, a la cursa de diumenge només va durar cinc voltes. El temps que l'aspirant al Mundial Jorge Martín va trigar a envestir-lo.

L'impacte li va provocar una caiguda lletja, per sort sense conseqüències, i, al damunt, la mare de Martinator li va engegar una surrealista reprimenda. Susana Almoguera el va acusar de mal patriota per interposar-se en les il·lusions del seu fill i no fer com els italians, que "van tots a una".

El pàdoc ha estat un lloc tens fins a l'última cita del campionat. Que l'hi diguin al Tro de Cervera, la conducció del qual és mirada amb lupa pels seus rivals des de fa temporades. Diumenge, Marco Bezzecchi el va titllar del pilot "més brut" de la màxima categoria i, inclús, el va anar a buscar a la caravana per retreure-li una maniobra que va acabar amb ell a terra.

Bezzecchi, de Ducati, reclamava una sanció per al sis vegades campió de MotoGP, però va marxar resignat i sense l'acarament que buscava. Assegura que el de la Segarra corre protegit:

"Tinc molt mal al peu i a l'espatlla esquerra. El seu estil de pilotatge és una cosa que no necessita gaires explicacions. El millor de tot va ser que l'accident ni tan sols s'ha vist repetit. Va ser molt, molt brut. Crec que només es pot veure bé des de la imatge de l'helicòpter. Però ja ho sabeu, és Márquez, així que ningú no li va fer res."

A cada oportunitat que li van brindar, va recordar la topada amb el català: "Márquez m'ha fet caure."

Márquez: "És un personatge"

En declaracions a DAZN, el Tro va respondre a l'incident ignorant el de Rimini: "No perdré el temps responent a aquest personatge. Crec que es penedirà del que ha dit al camió quan maduri més."

Bezzechi, per cert, corre per a l'escuderia de Valentino Rossi, "enemic íntim" de Márquez en els seus últims i mítics duels.

Anar al contingut