Jorge Martín i Marc Màrquez han caigut en un avançament temerari del madrileny (EFE)
MOTOGP

La reprimenda de la mare de Jorge Martín a Marc Márquez

La mare del pilot madrileny ha retret a Márquez no haver-se deixat avançar

Redacció Esport3Actualitzat

Jorge Martín ha gastat l'última bala per obtenir el títol mundial. El madrileny ha intentat avançar de forma temerària Marc Márquez a la cinquena volta i tots dos han acabat a terra. Malgrat que han quedat fora de circulació, tant Martín com Márquez han resultat il·lesos.

Pecco Bagnaia ha conquerit el segon títol mundial a la categoria reina i Jorge Martín s'ha quedat amb la mel als llavis. Les reaccions a la caiguda del pilot madrileny no s'han fet esperar i la seva mare, lluny de fer autocrítica, ha carregat contra Marc Márquez. En una entrevista per la Cadena Ser, Susana Almoguera ha criticat que els pilots espanyols es posin pals a les rodes entre ells i, de forma indirecta, ha acusat Márquez d'antipatriota.

"No sé què els passa pel cap als pilots espanyols. Els italians van tots a l'una a defensar la seva bandera, i els espanyols, en canvi, sembla que ens hem de barallar entre nosaltres. Sembla que ho portem als nostres gens."

Gest conciliador entre pilots

Acabada la cursa, Jorge Martín ha anat a buscar Marc Márquez per demanar-li perdó. No hi ha hagut retrets del Tro de Cervera, que ha entès la situació i ha acceptat, de bon grat, les disculpes de Martín.

Anar al contingut