Luka Doncic assoleix una fita històrica (Reuters)

Luka Doncic fa la quarta millor anotació històrica de l'NBA

L'eslovè anota 73 punts en el triomf dels Mavericks sobre els Hawks (148-143), la millor xifra des dels 81 punts de Kobe Bryant l'any 2006
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
NBA

Tot i la seva joventut, Luka Doncic s'ha consolidat des de la seva arribada a l'NBA com una de les màximes figures de la competició, batent diferents rècords de precocitat. Aquesta nit, a més, ha aconseguit una fita de les que queden marcades durant temps. L'eslovè ha anotat 73 punts en el triomf del seu equip, els Dallas Mavericks, sobre els Atlanta Hawks (148-143), i ha establert així la quarta marca anotadora més alta d'un jugador en la història de l'NBA. 

No cal dir que és la seva millor marca personal i també la millor dels Mavericks. I la més destacada des dels 81 punts que va anotar Kobe Bryant l'any 2006. Això sí, la llegendària marca de Wilt Chamberlain, que en va fer 100 en un partit -i en un altre en va fer 78- queda encara lluny. 

Doncic ha obtingut aquest registre gràcies a un alt índex d'encert: un 8 de 13 en triples i un 25 de 33 en tirs de dos. Tota una gesta per a un jugador que, amb només 24 anys, encara no ha tocat sostre. 

 

ARXIVAT A:
NBA
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut