Luis Suárez encara està molest per les formes en la seva sortida del Barça (Susana Vera / Reuters)

Luis Suárez: "El que realment em va molestar va ser que em diguessin que era gran"

El davanter uruguaià de l'Atlètic de Madrid ha tornat a criticar la directiva de Josep Maria Bartomeu per la seva polèmica sortida del Barça en una entrevista a "France Football"
Redacció Esport3 Actualitzat

Luis Suárez ha tornat a parlar de la seva polèmica sortida del Barça l'estiu passat i ha tornat a carregar amb duresa contra la directiva presidida per Josep Maria Bartomeu en una entrevista a la revista francesa "France Football".

"El que realment em va molestar va ser que em diguessin que era gran i que ja no podia jugar al màxim nivell en un gran equip. Això em va disgustar molt."

El davanter uruguaià de l'Atlètic de Madrid ha lamentat les formes i el tracte que va rebre per part del club blaugrana i ha insistit que mereixia més respecte per la seva trajectòria al Barça.

"Em van dir que, tot i tenir contracte, no em tenien en compte. Que simplement ja no em volien. Mereixia un cert respecte. Si no hagués demostrat res a Barcelona, ho hauria entès, però vaig marcar més de 20 gols per temporada i sempre vaig tenir bones estadístiques, només superades per Leo Messi."

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut