Luis Miguel Ramis a la conferència de premsa
Luis Miguel Ramis en una conferència de premsa (RCD Espanyol)
Espanyol

Luis Miguel Ramis, a la corda fluixa

L'Espanyol toca fons amb la derrota al Sardinero i l'entrenador parla per primer cop de la possibilitat de no pujar a Primera

Redacció Esport3Actualitzat

La situació de José Luis Ramis a la banqueta blanc-i-blava és cada cop més feble. Després de la derrota contra el Racing de Santander, l'entrenador de l'Espanyol va parlar per primer cop de jugar el play-off i, fins i tot, de no pujar a primera. Obria la possibilitat, doncs, de no estar entre les primeres posicions d'ascens directe.

Encara que el sentiment dels periquitos és que han tocat fons, el cert és que l'Espanyol -ara mateix- és a només un punt de les posicions d'ascens directe. Tot i això, ningú pot descartar el cessament imminent de Ramis.

Aquest diumenge a la tarda hi ha convocada una reunió entre el conseller delegat i el director esportiu, per parlar de la situació de l'equip, i d'un entrenador que parlava així de la possibilitat de no pujar a Primera:
 


Luis Miguel Ramis abandonava el Nuevo Sardinero entre els crits d'aficionats que demanaven la seva marxa. La cara de l'entrenador reflectia que l'equip ha tocat fons, després de caure contra el Racing de Santander, un rival directe en la lluita per l'ascens.

Anar al contingut