Espanyol

L'Espanyol desaprofita una nova ocasió a Santander (2-0)

Els de Luis Miguel Ramis cauen davant del Racing amb gols d'Arana i Peque; un triomf els hauria deixat en places d'ascens directe

L'Espanyol continua negat en els partits a domicili: des del mes d'octubre que no s'imposa com a visitant. La derrota davant el Racing (2-0) posa el tècnic, Luis Miguel Ramis, en una posició difícil.
  • Juan Carlos Arana només ha necessitat 56 segons per obrir el marcador. La defensa de l'Espanyol, un cop més, no ha tingut la concentració i la intensitat suficient per evitar-ho.
  • El Racing ha disposat de dues ocasions de gol en els minuts 23, Íñigo Vicente, i en el 27, Jordi Mboula, i en totes dues ha salvat Pacheco, molt ben col·locat.
  • I ha arribat el que es veia venir, el 2 a 0. Nova errada defensiva en la sortida de la pilota i Peque Fernández ha acabat superant Pacheco en el minut 29.
  • Torna a salvar Pacheco. Nova jugada del binomi Mboula-Peque, que acaba generant una nova ocasió per al Racing.
  • L'Espanyol ha acabat la primera part amb 10 jugadors per la lesió d'Omar Sadyck, que ha abandonat la gespa coix. Final del primer temps amb avantatge del Racing per 2 a 0.
  • Pere Milla ho prova des de lluny en el minut 78, però la pilota surt fora per poc. L'Espanyol ha de millorar molt per intentar arreglar el resultat. El temps, però, s'acaba.
  • L'ocasió més clara de l'Espanyol ha arribat en el minut 90, quan una centrada-xut d'Omar el Hilali s'ha estavellat al travesser.
  • Final, derrota de l'Espanyol 2 a 0.