Futbol

Luis Enrique no plora malgrat el calendari favorable del Barça

El PSG haurà de preparar un parell de partits més abans del Barça, mentre que els de Xavi tenen 10 dies de marge

Redacció Esport3Actualitzat

Xavi podrà preparar amb intensitat el duel contra el PSG i, fins i tot, donar un parell de dies de descans als seus futbolistes. Luis Enrique, abans de rebre el Barça a París, haurà de preparar un parell de partits més. Aquest dimecres disputaran les semifinals de Copa.

"El Barça10 dies de descans, nosaltres tenim  partits de competició. Què és millor? Estic convençut que com que em toca jugar tres partits, el millor és jugar tres partits. Si tingués 10 dies, el millor seria 10 dies per preparar-se. És la meva manera de preparar les circumstàncies que no puc controlar."

El calendari dels quarts de la Champions està portant de corcoll els entrenadors dels millors equips europeus. Aquest cap de setmana Pep Guardiola es queixava del calendari tan desigual que tenen respecte al seu rival, el Reial Madrid. El Manchester City jugarà set partits en 21 dies i el tècnic català es va mostrar molt molest per la diferència de descans.

Luis Enrique ha encarat de manera diferent aquest condicionant, almenys de cara a la premsa. Una premsa centrada en gran part en la situació de Mbappé. A vuit dies de l'anada dels quarts, les males cares i els retrets de Mbappé són al centre de la polèmica.

"Algú es va inventar un insult i a partir d'aquí hi ha especulacions de tot tipus. Jo estic encantat amb tots els meus jugadors, inclòs Kylian. Sempre s'ha comportat de manera espectacular i ho segueix fent. A partir d'aquí és un joc, ja sé quin rol jugo dins del joc i l'accepto."

"Ja tinc una part del meu cos pelada... que és el cap."

Les floretes de Laporta

El tècnic asturià és conscient que davant la marxa de Xavi de Can Barça ell seria un dels preferits de la cúpula blaugrana per substituir-lo, i això, malgrat que ara mateix no és possible, l'afalaga.

"Sempre és millor sentir coses bones, perquè en aquesta professió la majoria de vegades sents coses dolentes. Quan sents alguna cosa bona sempre és més agradable."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut