Kylian Mbappé, en el moment de ser substituït per Gonzalo Ramos al minut 65 del partit de diumenge
Kylian Mbappé, en el moment de ser substituït per Gonzalo Ramos al minut 65 del partit de diumenge (Reuters)
futbol

El gran problema del PSG s'enquista a nou dies de rebre el Barça: directes a la batalla d'egos

La gestió dels minuts de Mbappé per part de Luis Enrique no agrada ni a l'afició ni al crac francès, que afegeix més confusió amb una foto enigmàtica

Redacció Esport3Actualitzat

Que el PSG avanci imparable cap a un nou títol de la Lliga francesa ja no és notícia, ni tan sols el dia que guanya amb solvència al seu particular infern, el Vélodrome de Marsella. Al capdavall, serà la desena Ligue 1 en dotze anys, i els seus aficionats estan més preocupats per l'enquistada relació entre la seva estrella, Kylian Mbappé, i l'entrenador Luis Enrique.

Contra l'OM l'asturià va tornar a retirar el crac del camp quan el partit no estava tancat. Era el minut 65 i només feia uns minuts que els parisencs s'havien avançat amb gol del portuguès Vitinha. Luis Enrique s'atrevia amb una decisió que sempre que l'ha pres ha aixecat polseguera. Per part de Mbappé, males cares, un caminar abatut fins a la banqueta i una forma de cedir el braçalet que demostren que no es resigna a normalitzar la situació. Amb l'extècnic del Barça, però, té un os dur de rosegar.

Les imatges, a més, van mostrar com Mbappé i Dembélé marxaven al vestidor sense presenciar el desenllaç del xoc. Aixopluc de la intensa pluja o acte de rebel·lia?

Mbappé i Dembélé, en el moment de marxar al vestidor al minut 65 de partit

Luis Enrique no escolta cap insult

"Soc l'entrenador. Ho faig tan bé com puc pel PSG, ho faré fins a l'últim dia a París. És la mateixa música cada setmana, la mateixa música, és molt avorrit", va declarar al final del partit l'entrenador, que va negar haver escoltat cap insult del seu jugador. Si no fos Luis Enrique, es podria pensar que l'alineador està gestionant els minuts de la seva màxima figura a nou dies de rebre el Barça als quarts de la Champions. Però l'incert futur de Mbappé, amb peu i mig fora del club, i la forta personalitat del de Gijón fan que molts pensin que avancem cap a una batalla d'egos televisada.

Després del matx, el davanter va publicar una foto enigmàtica al seu Instagram que només ha afegit més confusió a l'assumpte. Capcot sota la pluja de la Costa Blava, és difícil pensar que amb la publicació celebrava 3 punts que els fan encara més líders. Soroll i especulacions, banda sonora habitual a la capital gal·la.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Anar al contingut