Barça

L'oposició a la junta directiva del Barça critica la falta d'informació als socis en la liquidació del Seient Lliure

Els excandidats a la presidència Joan Laporta, Agustí Benedito i Toni Freixa, i Marc Duch, de Manifest Blaugrana, han donat la seva opinió després de la informació difosa per TV3

Actualitzat

De seguida que s'ha conegut la informació donada per Televisió de Catalunya, les reaccions de l'oposició a la junta directiva del FC Barcelona no s'han fet esperar. Els excandidats a la presidència Joan Laporta, Agustí Benedito i Toni Freixa, i el portaveu del grup Manifest Blaugrana, Marc Duch, han criticat la falta d'informació als socis.

Laporta ha assegurat que hi ha hagut manca d'informació i transparència: "No tinc elements ara per avaluar si és legal o no. El que sí que és cert és que hi ha una manca d'informació, que hi ha una manca de transparència, que hi podria haver, fins i tot, un engany, perquè hi ha socis que han sortit per la tele dient que se senten enganyats perquè ells posen el seient a disposició del club perquè vengui l'entrada i resulta que el club la ven a un preu molt superior i els socis no ho saben. Per tant, això pot ser constitutiu d'un engany, però en qualsevol cas el que hi ha és una evident manca d'informació i manca de transparència per part del club que no ha explicat bé als socis què fan amb les seves entrades".

Benedito ha denunciat que aquesta pràctica és un perjudici directe al soci del Barça: "En sap molt de greu perquè l'afectat és el soci del Barça. És un perjudici directe al soci del Barça, a alguns dels quals els costa molt pagar el seu abonament. El tema és molt greu. Soc un soci que està impulsant una moció de censura amb raons de molt pes. Però aquesta ens afecta directament a la vida interna del club. Estem parlant que el propi club ha enredat els socis, els ha enganyat. Calés que hauria hagut de liquidar als socis, se'ls ha quedat ell. És de les pitjors coses que poden fer. Del Barça i del president Bartomeu només espero una declaració, l'anunci de noves eleccions que li reclamen milers de socis".

Freixa ha lamentat que es generi un negoci no compartit amb el soci: "D'entrada el que un veu és que s'estan portant a terme unes pràctiques que permeten al club obtenir uns ingressos com a conseqüència que el mateix club fomenta que el soci alliberi el seu carnet, la qual cosa és bona perquè l'estadi està ple, però s'està generant un negoci que no es comparteix entre el club i el soci".

Per últim, Duch ha estat el més contundent: "És un engany de magnitud històrica. Crec que en els temps recents de la història del Barça no es coneixia a cap junta directiva que sota el seu mandat s'hagués produït aquest tipus d'engany al soci, de 'racanejar-li' el preu de venda de les seves entrades. És espectacular".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut