Mingueza i Riqui Puig, amb indumentària de suplent, en una imatge de la temporada passada
Mingueza i Riqui Puig, amb indumentària de suplent, en una imatge de la temporada passada
Barça

L'operació sortida a can Barça avança a diferents velocitats

Després de Mingueza, el Barça negocia la marxa de Riqui Puig, mentre que els casos de Neto, Abde o Memphis estan menys avançats

Xavi LemusActualitzat

Óscar Mingueza ja és nou jugador del Celta de Vigo, tal com va avançar TV3. El central vallesà ha estat qui ha encetat l'operació sortida al Camp Nou. El següent a la llista de baixes pot ser Riqui Puig. El migcampista de Matadapera, que no ha entrat en els plans de Xavi ni de cap dels seus predecessors, es troba molt a prop de tancar un acord amb Los Angeles Galaxy, l'equip de l'MLS on la gran estrella és l'exdavanter del Madrid Chicharito Hernández. El Barça ha acceptat la proposta dels californians i es garanteix el percentatge d'una futura venda del matadeperenc.

També Martin Braithwaite té opcions per marxar. El davanter danès busca aconseguir la carta de llibertat i poder fitxar per un altre club. El Celta el contempla com a segona opció i interessa a alguns equips del món àrab. En el cas de Samuel Umtiti, amb els dubtes permanents sobre el seu estat físic, sembla que podria anar a l'Olympiakos grec en forma de cessió.

Pel que fa a Neto, per qui també s'ha interessat el Girona, encara no ha resolt el seu futur i preveu diferents propostes. El mateix que Abde, per qui també aposta el conjunt gironí, però que té ofertes de més equips de la Lliga espanyola per aconseguir la seva cessió.

Més complex és el cas de Memphis: ell es vol quedar, però el seu rol a l'equip pot ser secundari. La Juventus i alguns equips de la Premier intentaran convence'l perquè faci un canvi d'aires quan, mentrestant, algunes com el periodista Frabrizio Romano apunten que la voluntat dels agents és obtenir la carta de llibertat en vistes que cap club ofereix els 20 milions d'euros que s'estan demanant pel neerlandès.

Anar al contingut