Leo Messi, celebrant un dels seus gols contra el Tottenham (Reuters)

Londres es rendeix a la màgia de Messi

Leo Messi va vorejar la perfecció a Wembley i el Barça va oferir la millor versió de la temporada. La premsa anglesa s'ha rendit al 10 blaugrana

Ramon SalmurriActualitzat

Partit superlatiu de Messi en una de les seves millors actuacions en una Champions lluny del Camp Nou. Implicat, reivindicatiu, líder i dominador, al primer minut ja deixava el Barça amb avantatge. Magistral passada a Jordi Alba que Coutinho acaba definint.

El 10 del Barça era a tot arreu. Davant, darrere i al mig. Generant. El segon gol del Barça surt també d'una delicada passada a Suárez, que acaba amb l'engaltada de Rakitic des de la frontal. 0 a 2 al descans i encara quedava el seu festival particular...

Dos gols a la segona meitat i domini total i absolut del partit, de l'escenari i del joc... Dues accions individuals que van acabar amb una rematada de Messi que es va estavellar al pal. Al mateix pal, a la dreta de Lloris, on poc després acabaria acompanyant la pilota cap a la xarxa.
I de la connexió amb Jordi Alba en va sortir l'un a tres i el dos a quatre...

Amb els dos gols de Messi d'ahir, el Barça se situa líder de grup amb l'Inter. Sis punts cada equip, mentre que el Tottenham i el PSV encara estan per estrenar. Situació idíl·lica. I Messi, de la seva banda, encadena 5 gols en dues jornades de Champions.

La premsa es desfà en elogis

Avui, Londres es rendeix al 10 del Barça. El diari The Guardian defineix el partit com una nit en què tot el que calia era observar com un sol jugador pot doblegar el futbol d'acord amb les seves pròpies lleis. El Daily Mail parla de classe magistral i The Independent el defineix com un geni més enllà de la comprensió.

A Londres, Messi es va retrobar amb la seva millor versió lluny del Camp Nou. I el Barça va tornar a exhibir-se en un gran partit de Champions com a visitant per tallar de soca-rel una ratxa de tres partits sense guanyar i esvair els dubtes creixents en l'entorn.