Lodi s'ha recuperat i ha tornat als entrenaments
Futbol

Lodi, de l'Atlètic de Madrid, positiu per coronavirus

El lateral brasiler de l'Atlètic de Madrid Renan Lodi ha donat positiu en la prova PCR que detecta la presència del coronavirus i haurà de quedar-se aïllat a casa, sense reincoporar-se als entrenaments amb els seus companys aquest dissabte. A més, nou jugadors més de l'Atlètic de Madrid han donat positiu en el test d'anticossos

Redacció Esport3Actualitzat

Es van coneixent els resultats de les proves que han passat els futbolistes de Primera i Segona Divisió aquesta setmana, i aquesta tarda s'ha sabut que el lateral brasiler de l'Atlètic de Madrid Renan Lodi ha donat positiu en la prova PCR, que detecta que té el virus de la Covid-19 actiu. El jugador presentava símptomes des del mes de març, i les proves han detectat que no ha eliminat el virus.

Això vol dir que Lodi no participarà en els entrenaments de l'Atlètic de Madrid, que es reprendran aquest dissabte, ja que haurà de passar la quarantena a casa.

D'altra banda, també ha transcendit que nou jugadors més de l'Atlètic de Madrid han donat positiu en el test d'anticossos, cosa que vol dir que han passat la malaltia sense presentar símptomes. Aquests sí que poden reprendre els entrenaments, ja que en teoria estan immunitzats.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut