El cop de cap del portugués no va pujar al marcador tot i entrar a la porteria del Granada
El cop de cap del portugués no va pujar al marcador tot i entrar a la porteria del Granada
barça

L'inexplicable àudio del VAR del gol anul·lat a Joao Félix a Granada revifa un foc apagat

"Hi ha impacte de Ferran". Les indicacions errònies de l'assistent del VAR van acabar d'esborronar el criteri de l'àrbitre de camp

Redacció Esport3Actualitzat

Una de les diverses decisions arbitrals que han desesperat Xavi Hernández aquesta temporada es va produir a Granada. El gol anul·lat a Joao Félix per fora de joc posicional de Ferran Torres va frustrar la remuntada del Barça al Nuevo Los Cármenes, certificant un altre empat fora de casa dels blaugrana. Ara, gairebé 5 mesos després del partit i gràcies a Jijantes han vist la llum els àudios de la polèmica jugada. I, lluny d'esclarir el judici dels col·legiats, revifen un foc que estava apaivagat.

L'entrenador del Barça sempre es va recolzar en les imatges per defensar que el valencià no interferia en l'acció. De forma inexplicable, però, els àudios permeten escoltar com l'assistent del VAR Carlos del Cerro Grande, indica més d'una vegada a l'àrbitre principal del partit, César Soto Grado, que Ferran "impacta amb la pilota" quan el vídeo del moment mostra com li passa uns quants pams per sobre del cap. El de La Rioja va fer cas al seu experimentat company, en lloc de revisar amb lupa les imatges al monitor.

Utilitzen els àrbitres el verb "impactar" com a sinònim d'"influir"? Podria ser una explicació tranquil·litzadora, però difícilment ho aclariran. Sigui com sigui, tot això ha aparegut l'endemà que el Madrid s'imposés al Sevilla amb un solitari gol de Modric que ve precedit d'un fora de joc posicional de Rüdiger.

 

Anar al contingut