Modric dona la victòria al Madrid amb un gol que a Leipzig es va anul·lar (1-0)

El Reial Madrid pateix contra el Sevilla però s'endú els tres punts (1-0), no sense polèmica

El Reial Madrid no ho ha tingut fàcil davant del Sevilla però finalment ha imposat la seva superioritat amb un gol de Modric que li ha valgut els tres punts. Però no hi ha faltat la polèmica. El Sevilla ha resistit fins al 81 amb empat a zero, però un xut escorat de Modric quan acabava d'entrar al terreny de joc ha decantat el partit al Bernabéu, en el retorn de Sergio Ramos a "casa".

Aquest gol, molt protestat pels sevillistes, ha estat qüestionat per un possible fora de joc posicional de Rüdiger. El jugador alemany està en fora de joc en el moment en què Valverde centra la pilota, però s'argumenta que no interfereix en la jugada.

Una lògica que molts han qüestionat que no es va seguir en el polèmic gol anul·lat al Leipzig en l'anada dels vuitens de final de la Champions. Fins i tot Kroos, en aquella ocasió, va admetre que aquell gol hauria d'haver pujat al marcador.

Tot i que en un primer moment es podria pensar en fora de joc del davanter eslovè Sesko, a la repetició es podia veure clarament com el jugador que rematava està en posició correcta en el moment de la passada. Es va anul·lar el gol per, suposadament, un fora de joc posicional que hauria interferit en la jugada.

Segons l'àrbitre Xavier Estrada Fernández, el gol del Madrid és legal. El que ha plantejat el col·legiat al programa Gol a Gol és que el Sevilla podria denunciar el fet que el partit s'acabés amb un àrbitre de Primera RFEF, per la lesió de l'àrbitre titular, Díaz de Mera. "És il·legal", ha assegurat Estrada.

El Madrid no afluixa

La primera part ha estat marcada per un gol anul·lat al minut 10 a Lucas Vázquez. L'àrbitre Díaz de Mera, que a la segona part ha hagut de ser substituït per una lesió, ha revisat a la pantalla VAR el gol i ha detectat una falta prèvia de Nacho Fernández a Youssef En-Nesyri. Aquesta falta ha permès la recuperació dels blancs, que han culminat l'acció amb gol. No ha pujat al marcador.

Així ha estat l'acció del gol anul·lat al Madrid:

El Madrid ha dominat la primera part i ha tingut diverses ocasions per avançar-se en el marcador. Però els de Quique Sánchez Flores, que fa quatre jornades que no perdien i els dos últims partits havien deixat la porteria a zero, no han pogut mantenir la bona ratxa per allunyar-se de la zona de descens.

Sergio Ramos ha viscut un retorn especial al Bernabéu. Ha estat ovacionat per "casa seva", en un dia en què Jesús Navas li ha cedit el braçal de capità.