Lewandowski se saluda amb Xavi en un partit d'aquesta temporada
Lewandowski se saluda amb Xavi en un partit d'aquesta temporada
barça

Lewandowski elogia tres companys i demana "un o dos canvis" per ser més competitius

El polonès ha concedit una entrevista a ESPN tot anant en bicicleta per la platja de Castelldefels

Redacció Esport3Actualitzat

Ha jugat dos clàssics, un al Bernabéu i la final de la Supercopa de Riad, però té ganes de viure una atmosfera del Camp Nou que ja gaudia per televisió com a aficionat. A dos dies del seu primer Barça-Madrid com a local, Robert Lewandowski afina la punteria i ha concedit una entrevista a ESPN tot anant en bicicleta per la platja de Castelldefels, on viu.

El polonès, que porta dos partits sense marcar, valora el salt de qualitat de l'equip però entén que encara no se li pot demanar lluitar pels tres títols principals.

"Aquesta temporada vam tenir problemes a la Copa d'Europa i això és el que hem de corregir, però fins ara no estem preparats per lluitar al més alt nivell pels tres títols: Champions, Lliga i Copa. És impossible, és legítim. Al futbol és impossible canviar alguna cosa en una setmana o un mes, cal temps."

Quan va veure el projecte del club es va dir: "En vull formar part." De cara al proper mercat de fitxatges, Lewy demana "un o dos canvis" per fer més competitiu l'equip de Xavi Hernández, arraconat de les competicions europees a les primeres de canvi.

"Hi ha un bon equip, potser un o dos canvis no faran que aquest equip sigui perfecte, sinó més competitiu la temporada que ve. De vegades parlem de coses petites, però, si canvies això, parlarem de coses espectaculars."

Admiració per Dembélé, Raphinha i Araujo

En la mateixa conversa ressalta la qualitat de tres dels seus companys, començant per Raphinha, de qui, des del primer entrenament, considera que "té alguna cosa especial". L'ex del Bayern de Munic coincideix amb el seu tècnic a pensar que Ousmane Dembélé té les condicions "per ser el millor en la seva posició".

En canvi, de Ronald Araujo, a qui pateix a la Ciutat Esportiva, diu que ja ho ha aconseguit: "És dels millors defensors del món."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9)

Anar al contingut