Lewandowski parlant amb l'àrbitre De Burgos Bengoechea al Barça-València (Reuters)

L'estripada del València: "Atracament a Montjuïc"

El Barça-València va estar marcat, una vegada més, per la polèmica arbitral amb diverses jugades molt comentades sobretot per l'actuació del VAR
Redacció Esport3 Actualitzat

El Barça va vèncer el València per 4-2 en una victòria balsàmica per als blaugranes que recuperen el segon lloc després de l'amarga derrota al clàssic. Però la nit passada per aigua a Montjuïc amaga una nova polèmica arbitral i aquest cop les lamentacions venen del bàndol valencianista.

Aquest triomf, però, no ha caigut massa bé al bàndol valencianista que hi veu oculta una polèmica arbitral que va afavorir els blaugranes, amb dues jugades en què el VAR va tornar a ser protagonista. La premsa esportiva valenciana ho té clar: "atracament" i "robatori a Montjuïc":

Possible penal d'Iñigo Martínez

El central basc va arribar tard i va impactar sobre Peter Federico. Tot i que el penal es revisa pel VAR, l'àrbitre, De Burgos Bengoechea, decideix que, tal com es veu a les imatges, el blaugrana primer toca pilota.

Però algunes veus no ho tenen tan clar com el col·legiat i han clamat que s'hauria d'haver assenyalat la pena màxima al tractar-se d'una entrada imprudent amb el maluc.

El fora de joc de Fermín

En la jugada de l'empat que marcava el polonès Lewandowski, Fermín López estava en posició de fora de joc. El jugador del planter no intervé en la jugada, però novament la decisió arbitral ha aixecat rebombori entre els xes, que reclamen que la seva intenció de participar ja suposa per si mateixa una interferència i forma part llavors del gol.

Recupera el resum del Barça-València amb totes les jugades polèmiques:

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut