LeBron James, en una imatge d'arxiu (Reuters)
Bàsquet

LeBron James reacciona indignat per la mort de George Floyd

Una detenció al carrer acaba amb la mort d'un afroamericà i provoca la resposta irada de l'estrella de l'equip de Los Angeles

Redacció Esport3Actualitzat

El jugador dels Lakers LeBron James ha fet servir el seu compte d'Instagram per fer arribar la seva protesta per la mort de George Floyd, un afroamericà de 46 anys que va morir en ser detingut brutalment per la policia de Minneapolis.

Floyd va perdre el coneixement després que durant més de cinc minuts un policia el va tenir estirat a terra i amb el genoll a sobre el coll, una maniobra innecessària, segons han explicat autoritats policials. George Floyd va morir mentre el traslladaven a l'hospital.

LeBron ha penjat una fotografia del moment de la detenció de Floyd al costat d'una altra de la famosa protesta contra el racisme del jugador de futbol americà Colin Kaepernick, amb un missatge clar: "Ho entens ara? O encara et queda borrós?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Do you understand NOW!!??!!?? Or is it still blurred to you?? 🤦🏾‍♂️ #StayWoke👁

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

Pels carrers de Minneapolis hi ha hagut una manifestació en protesta per la mort de George Floyd en què s'ha pogut sentir el crit de "no puc respirar", que és el que deia el detingut quan la policia el tenia immobilitzat a terra, amb el genoll a sobre del coll.

Els quatre agents que van participar en la detenció han estat acomiadats aquest dimarts dia 26 i l'FBI ha obert una investigació.

Anar al contingut