La celebració de José Carlos Lazo a Ipurua
La celebració de José Carlos Lazo a Ipurua
ESPANYOL

Lazo: "Dos minuts et canvien la vida!"

L'autor del miraculós gol a Ipurua confia en el plus anímic de l'Espanyol

Redacció Esport3Actualitzat

Va lligar l'esperança a Eibar i ara obre nous horitzons a l'Espanyol. L'heroi inesperat a Ipurua, José Carlos Lazo, ha parlat avui als mitjans del club blanc-i-blau per explicar les seves sensacions després de la diana providencial en el minut 97 de partit, que va significar el 2 a 3 i la bogeria final. Un gol que ha tornat l'Espanyol a les posicions d'ascens directe:

"Encara estic eufòric! Molt feliç. Dúiem massa jornades sense guanyar a fora, que és fotut. S'ha de lluitar fins al final perquè dos minuts et canvien el partit i la vida. Ara anem amb una mentalitat diferent, i amb aquest plus hem de pensar a guanyar l'Osca. Marcar tres gols a Eibar no és fàcil."

Per al de Sanlúcar de Barrameda va ser un gol redemptor i de reivindicació. Feia mesos que havia quedat pràcticament inèdit a l'onze per culpa d'una lesió: 

"No he passat bons moments. La lesió no era greu, però m'ha tingut apartat diversos mesos, perquè no em permetia ni xutar ni fer desplaçaments llargs. Ara estic molt content. Ningú tirarà la tovallola. Aquest club és molt gran i l'equip està més que unit per aconseguir l'objectiu. Es va veure a Eibar, abraçant-nos com si fos una final. Som una família i anirem cap endavant."

Lazo no es refia del calendari imminent, contra el setzè classificat, l'Osca (a casa, dissabte, 16.15), i a casa de l'antepenúltim, l'Alcorcón. La igualtat de la categoria obliga a serrar les dents:

"Queda encara moltíssim, una barbaritat. Si et despistes, surts del play-off. Aquesta competència entre els deu primers no l'havia vist mai a Segona, està tot disputadíssim."  

Toca, per tant, persistir i mirar de fer coixí. Tot i que l'Espanyol fins i tot podria contactar dissabte amb el líder, el Leganés, per darrere tothom mossega, com ho prova el fet que la desena plaça es trobi a tan sols sis punts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Anar al contingut