Espanyol

L'Espanyol remunta a Eibar en un final de bojos (2-3) i se situa segon, en ascens directe

Ramis guanya el seu primer partit a domicili ocupant la banqueta de l'Espanyol i els periquitos assalten la segona posició

Redacció Esport3Actualitzat

Final èpic de l'Espanyol a Ipurua. Al minut 96 anava perdent 1-2, i en els últims tres minuts de l'afegit, els de Ramis han capgirat el marcador per endur-se els tres punts contra l'Eibar, un rival directe en la lluita per l'ascens directe. Els periquitos se situen segons a Segona, i li prenen el segon lloc precisament a l'Eibar.

El gol de Lazo en el 99 ha permès als blanc-i-blaus marxar feliços d'Ipurua, on amb aquesta victòria i, després d'una jornada propícia, han assaltat la zona d'ascens directe.

El vestidor perico celebra la remuntada a Ipurua (@RCDEspanyol)
  • Els mateixos onze que van guanyar el Mirandés, han saltat a Ipurua, on l'Espanyol avui tenia l'oportunitat de robar-li a l'Eibar la segona posició. Fins als 18 minuts no s'ha vist una ocasió. L'ha protagonitzat Jofre Carreras, després d'una recuperació de Braithwaite. El xut del gironí l'ha repel·lit Zidane.
  • Ha estat la fogonada d'un Espanyol que ha vist com l'Eibar ha dominat el primer temps. La rèplica del conjunt guipuscoà no s'ha fet esperar. Stoickhov, sense angle, gairebé ha sorprès Pacheco. I ell mateix hi ha tornat poc després amb una acció similar.
  • Ha tingut el primer gol a tocar. Un gol que ha firmat Jon Bautista en el 39, després d'una pèrdua de pilota de Pere Milla. En el 56, una ocasió molt clara de Jofre Carreras l'ha salvada Luca Zidane. I la rèplica de Stoickhov ha estat una rematada al pal.
 
  • En el 64, Peru ha fet el segon amb un potent xut des de fora de l'àrea que, després de tocar la fusta, ha entrat al fons de la xarxa. Pacheco amb una bona mà ha salvat el tercer de Matheus.
  • En el 74, Tejero ha comès penal a Salvi. Braithwaite l'ha transformat amb el seu dissetè gol a la Lliga. El final a Ipurua ha estat de bojos. En tres minuts de l'afegit, l'Espanyol ha remuntat.
  • Salvi ha marcat el gol de l'empat a dos, celebrat per gairebé tota la banqueta. El coratge dels de Ramis ha provocat que Lazo en el 99 fes el tercer, amb el qual han capgirat el marcador.
  • Quatre mesos després, i amb Ramis a la banqueta, l'Espanyol ha tornat a guanyar fora de casa. Una victòria que li val una posició d'ascens directe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

 

El minut a minut del partit:

 

 


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut