Piqué veu complicat mantenir l'actual model de propietat blaugrana
Piqué veu complicat mantenir l'actual model de propietat blaugrana
Futbol

Piqué, en mode president, avisa a Barça i Madrid: abocats a ser SA

L'exjugador del Barça considera que l'alt endeutament dels dos clubs els pot conduir a aquesta situació, llevat que es produeixi algun canvi

Redacció Esport3Actualitzat

Gerard Piqué acostuma a fer declaracions sucoses i interessants. L'exjugador del Barça considera que el Barça i el Reial Madrid no podran continuar amb el seu model de club i que tard o d'hora es veuran abocats a convertir-se en societat anònima esportiva.

"Si només et quedessis amb una competició nacional, és igual, perquè es regula com es vol i tothom juga amb les mateixes normes. En el moment que fas el salt a la Champions, és quan es produeix aquest desajust."

La causa: l'alt endeutament provocat pel fet de competir contra la resta d'equips europeus sense un marc financer que ho reguli.

"S'estan endeutant cada vegada més. I arribarà un punt en què d'aquí a tres, cinc, set anys, els clubs no podran pagar els interessos d'aquest deute."

En aquest context, Piqué considera que només hi ha dues solucions: la Superlliga o la instauració d'un fair play financer europeu.

Potser el Madrid trigarà més perquè té una situació econòmica més bona, però els dos clubs es veuran abocats a ser societat anònima. Si volen seguir competint a Europa, seguirà passant el mateix llevat que hi hagi una Superlliga abans o que es reguli el fair play financer.

 

ARXIVAT A:
Superlliga
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut