barça

Piqué marca quin ha de ser el límit de la paciència amb el Barça de Xavi

L'exjugador ha parlat al Palau Sant Jordi, des d'on ha presidit la fase final de la Kingdom Cup

Redacció Esport3Actualitzat

The Tyets, Ibai Llanos o el primer títol de la Kingdom Cup que s'ha adjudicat el seu equip Porcinos FC han estat alguns dels grans reclams de nit al Palau Sant Jordi. Però tot s'atura quan apareix Gerard Piqué, artífex i president de l'univers Kings League. L'exjugador del Barça ha analitzat per Esport3 la irregular marxa de l'equip de Xavi Hernández, poques hores després d'un nou empat decebedor fora de casa, en aquest cas a Vallecas.

Des de l'experiència dels seus més de 15 anys al primer equip blaugrana, el de la Bonanova ha receptat paciència:

"Hi ha cert nerviosisme, suposo que és per les expectatives creades a inici de temporada pels fitxatges que es van fer i perquè un club com el Barça té l'obligació de guanyar sempre. Demanaria paciència, estem a l'inici de temporada i estem competint a la Lliga i a la Champions."

Missatge positiu de Piqué, si bé no s'ha estat d'indicar que el límit de la paciència pot estar en quedar eliminats d'alguna de les competicions importants. "Fins aquell moment hem de tenir fe i donar suport a l'equip", ha especificat l'exfutbolista.

Una innovadora copa mixta

Els equips de la Kings League masculina i la Queens League femenina s'han unit en un de sol en Kingdom Cup. Una part del partit l'han disputat les dones i l'altra part els homes, i el resultat final ha estat el global de tot el partit. Després d'unes semifinals espectaculars disputades al Sant Jordi i emeses per Esport3, el primer títol de la història del format ha estat per Porcinos FC d'Ibai Llanos.

El premi per guanyar la Kingdom Cup és de 100.000 euros, però Llanos no ha volgut detallar gaire com els repartirà:

ARXIVAT A:
Kings League
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut