BARÇA

Laporta: "Serà difícil convèncer Messi, però confio que ens esperi"

El precandidat ha passat per "El matí de Catalunya Ràdio", on també ha dit que el Barça és en el pitjor moment de la història a nivell econòmic i no s'ha mullat sobre el possible retorn de Neymar

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta ha passat aquest dijous per "El matí de Catalunya Ràdio", en la que ha estat la seva primera entrevista des que va anunciar oficialment la seva precandidatura a la presidència del Barça.

Messi ha estat un dels protagonistes principals de la conversa. De l'argentí, Laporta n'ha dit que no serà fàcil retenir-lo a Barcelona, però que confia poder-ho intentar.

Sense Messi, el Barça continuarà. El Barça no s'acaba. Ha passat sempre en el decurs de la nostra història. Però penso que es millor que es quedi, almenys poder intentar convence'l. Però no serà fàcil... en la situació que està ara el club, que dificulta poder competir amb altres ofertes molt potents. Però no serà només qüestió de diners, sinó també d'oferir-li una proposta atractiva. Però, és clar, la part econòmica també pesa. Confio que esperarà a sentir el que li proposi el nou president del club.

L'expresident ha qualificat la situació actual del club com la pitjor de la història a nivell econòmic, però, com va apuntar el dia de la seva presentació, ha assegurat que disposa d'un pla de xoc per fer-hi front. Laporta no n'ha volgut donar detalls, i s'ha limitat a dir que es tracta de treballar.

Al voltant de les declaracions de Neymar, en què el brasiler aposta per jugar l'any que ve al costat de Messi, Laporta no n'ha volgut dir res per no desestabilitzar la plantilla actual.

A continuació pots escoltar l'entrevista complerta segons s'ha emès a Catalunya Ràdio:

 

 

ARXIVAT A:
MessiEleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut