Barça

Neymar: "El que més vull és tornar a jugar amb Messi"

El brasiler, eufòric després de marcar dos gols a Old Trafford, vaticina que la temporada que ve tornaran a jugar junts però no aclareix en quin equip

Redacció Esport3Actualitzat

Neymar torna a aparèixer a l'horitzó del Barça, però no queda gaire clar si és perquè vol tornar o perquè vol temptar Leo Messi. El davanter brasiler, just després d'aconseguir un triomf important amb el PSG al camp del Manchester United, confessa que vol tornar a fer equip amb Leo Messi: 

"El que més vull ara és tornar a jugar amb ell (Messi), per gaudir altre cop amb ell a dins al camp. On el posaria? El posaria al meu lloc, cap problema (riures). Sortiria jo. Ho farem l'any que ve. Segur que l'any que ve ho farem."

Són unes declaracions breus i possiblement fruit de l'eufòria del moment, però ja han impactat de ple en el món del futbol per la magnitud dels dos protagonistes però també per les incògnites que deixa. Es pot interpretar que Neymar reobre la porta sobre un possible retorn al Barça però també que el brasiler convida Messi, que acaba contracte al juny amb el club blaugrana, a fitxar pel PSG. Potser aquesta seria l'opció més plausible tenint en compte els problemes de tresoreria de l'entitat barcelonista. O fins i tot podria ser que tots dos es retrobin en un tercer club.

ARXIVAT A:
NeymarMessi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut