Laporta, satisfet amb la victòria del femení, a la llotja de San Mamés (EFE)

Laporta es justifica després de rellevar Xavi

Sense referir-se explícitament al fins ara entrenador del Barça, el president blaugrana va parlar de la dificultat de prendre decisions com a màxim mandatari de l'entitat barcelonista i va acabar demanant un aplaudiment per a Xavi
Redacció Esport3 Actualitzat

Joan Laporta ha donat les primeres justificacions sobre la destitució de Xavi Hernández com a entrenador del Barça de cara a la temporada que ve, segons una informació que recull el diari Sport. No ha estat a cap mitjà de comunicació, sinó durant les celebracions del Barça femení arran de la consecució de la Champions.

En plena festa --i davant els crits de "president, president"-- Laporta va agafar el micròfon i, sense referir-se explícitament a Xavi, sí que va parlar de les dificultats que comporta prendre algunes decisions:

"És molt difícil ser president, eh? Totes les decisions, totes, totes, totes... són pel bé del Barça i en benefici del Barça!"


Posteriorment, sí que va citar explícitament Xavi i va demanar un aplaudiment per a ell als assistents a la festa, unes 400 persones segons testimonis:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut