El Barça bufa les espelmes dels 124 anys del club (F.C.Barcelona)
BARÇA

Laporta bufa sinceritat: "Aquesta setmana només s'ha parlat de collonades"

El president culer es recorda de l'etern rival: "S'hauria d'haver parlat del penal de Raphinha; si li hagués passat al Madrid, hauria sigut el tema de la setmana"

Redacció Esport3Actualitzat

Joan Laporta ha fet gala del seu habitual discurs sense pèls a la llengua aquest matí, a l'acte de presentació del comissionat pel 125è aniversari del Barça. Laporta ha bufat les espelmes en l'aniversari del club i també ha bufat sinceritat a dojo. Però, en primer lloc, el president blaugrana ha parlat de la victòria contra el Porto i la classificació dels vuitens i ha expressat la seva felicitat per al club i, especialment, per a Xavi:

"Em vaig alegrar per a en Xavi, que s'ho mereix. Ha hagut de superar situacions difícils."

Així, Laporta ha reivindicat un cop més la posició del terrassenc al capdavant de l'equip culer. Després, el president ha tingut unes paraules per als més crítics: "N'hi havia que estaven esperant que perdéssim, i per això és un plaer molt gran haver guanyat". Laporta ha deixat un missatge a l'etern rival:

"Portem tota la setmana parlant de collonades. Hauríem d'haver estat cada dia parlant del penal de Raphinha, i el de Lewandowski, perquè n'hi va haver dos. Si això li hagués passat al Madrid, n'haurien parlat cada dia. I això és així, no és victimisme."


Atac de sinceritat d'un Laporta que, això sí, ha explicat que conviu bé amb la pressió del seu càrrec: "Vivim en un patiment permanent, però és un patiment divertit".

 

125è aniversari

El Barça està d'aniversari aquest dimecres. L'any que ve la xifra serà rodona, perquè celebraran els 125 anys del club. Per això estan preparant tota una sèrie d'accions, que han presentat aquest migdia, entre elles: el logo commemoratiu i el retorn al nou Camp Nou.

Escut commemoratiu del 125è aniversari
Escut commemoratiu del 125è aniversari (CCMA)

 

ARXIVAT A:
Laporta
Anar al contingut