Kuric lluitant una pilota en l'últim clàssic de l'ACB (acb Photo / P. Castillo)

L'aïllament de Kuric porta el Barça a un inici d'any sota mínims d'efectius

El Barça de bàsquet afrontarà el primer partit de l'any, diumenge a la tarda a la pista del Fuenlabrada, amb una plantilla absolutament escapçada. L'última baixa, la de Kuric, aïllat per haver estat en contacte amb un positiu de coronavirus
Xevi Bardolet Actualitzat
TEMA:
ACB

En una temporada tan carregada de partits i en plena pandèmia, es multiplica el risc de tenir baixes constants en una plantilla. Però és que al Barça, tots els contratemps físics, personals i extraesportius s'han ajuntat aquests dies. L'últim cas, el de Kyle Kuric, que ha estat aïllat per ser contacte estret d'una persona que ha donat positiu per coronavirus. L'escorta de Pennsilvània és baixa segura per a diumenge contra el Fuenlabrada.

Els protocols de l'ACB i l'Eurolliga permeten que un jugador amb un PCR negatiu pugui jugar malgrat haver tingut contacte amb un infectat, com és el cas de Kuric. Però el Barça no vol arriscar, prefereix seguir amb el seu aïllament i esperar a un segon negatiu que li permeti jugar dijous un partit molt més important, el de l'Eurolliga al Palau contra el València.

A part de Kuric, el Barça té ara mateix les baixes de Mirotic -encara amb permís del club per un problema personal-, Brandon Davies, lesionat al bessó, i Víctor Claver, recuperant-se d'una lesió a la fàscia plantar. Un equip que a més ha quedat coix en la posició de base sense Heurtel, que segueix buscant una sortida.

ARXIVAT A:
ACB
NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut