Els jugadors del Reus abans d'un partit (Foto: @cfreusdeportiu)
Futbol

L'AFE nega que hagi demanat que s'exclogui el Reus de la Lliga

L'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) ha desmentit en un comunicat oficial que hagi sol·licitat que s'exclogui el CF Reus Deportiu del campionat de Segona Divisió de cara a la segona volta

Actualitzat

La situació dramàtica que viu el CF Reus Deportiu en els últims mesos té un nou capítol cada dia. Aquest dijous l'Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) ha publicat un comunicat oficial desmentint que hagi sol·licitat l'exclusió del club roig-i-negre de la Lliga, tal com s'havia publicat en alguns mitjans.

El sindicat de futbolistes assegura en el comunicat que l'associació està "a l'espera de la resolució del jutge de Disciplina Social de la Lliga en relació amb l'expedient disciplinari obert contra el Reus". A més, han recordat que l'AFE "no té competències per adoptar la decisió d'excloure un club de la competició".

L'AFE ha anunciat que seguirà defensant "els drets laborals, socials i econòmics dels futbolistes del CF Reus Deportiu" i treballarà conjuntament amb la RFEF i la Lliga perquè casos com el del Reus "no es tornin a repetir en el futur".

ARXIVAT A:
Reus
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut