El Camp Nou ja va acollir el Concert per la Llibertat. (Foto: Reuters)
Política i esport

La Via Catalana cap a la Independència passarà per l'interior del Camp Nou

La Via Catalana cap a la Independència, la cadena humana organitzada en ocasió de la Diada, passarà l'11 de setembre pels llocs més emblemàtics de Barcelona, com la Sagrada Família o el Passeig de Gràcia, i entrarà a l'estadi del Camp Nou per una de les grades.

Actualitzat
La Via Catalana cap a la Independència, la cadena humana organitzada en ocasió de la Diada, passarà l'11 de setembre pels llocs més emblemàtics de Barcelona, com la Sagrada Família o el Passeig de Gràcia, i entrarà a l'estadi del Camp Nou per una de les grades.

Segons ha informat l'Assemblea Nacional Catalana (ANC), la cadena humana no trepitjarà la gespa del Camp Nou, però el FC Barcelona ha autoritzat que creui les instal·lacions per la grada de tribuna per arribar fins a la llotja de l'estadi. En el tram interior del Camp Nou estaran presents personalitats del món de l'esport i representants de les federacions esportives catalanes, així com el secretari d'Esports de la Generalitat, Ivan Tibau.

En la conferència de premsa de presentació de la Via Catalana, l'integrant del secretariat de l'ANC Ferran Civit ha explicat que inicialment la cadena només vorejava el Camp Nou, però, després de l'autorització del F. C. Barcelona, s'ha decidit mantenir aquest tram i afegir un ramal que entrarà a l'estadi i passarà per la llotja.
Anar al contingut