El títol de l'Eurocopa, que perseguiran més de 600 jugadors des del 19 de juny (Europa Press)

La UEFA aprova una ampliació de les convocatòries de cara a l'Eurocopa

Els seleccionadors tindran a la seva disposició 26 jugadors en lloc dels 23 habituals
Redacció Esport3 Actualitzat

A un mes i mig escàs perquè comenci l'Eurocopa, els jugadors que aspiren a ser convocats han vist com augmenten les seves opcions que el seleccionador de torn els cridi. El Comitè Executiu de la UEFA ha aprovat aquest divendres l'ampliació del nombre de convocats per part de les 24 seleccions participants. 

Si fins ara cada seleccionador nomenava 23 jugadors, aquest estiu seran 26 els futbolistes de cada equip que prendran part en l'Eurocopa. Això vol dir que seran 624 i no 552 els jugadors implicats. 

Els 26 podran ser inscrits als fulls de partit, de tal manera que els seleccionadors no hauran de deixar ningú a les graderies.

Carlos Soler, seguint el partit assegut sobre la nevera del PSG, dimecres passat

Això pot fer que es repeteixi una imatge que es va fer viral: Carlos Soler, un dels suplents del PSG en el partit d'anada de les semifinals de la Champions contra el Borussia Dortmund, es va haver d'asseure sobre la nevera de l'equip perquè no li quedava cap seient lliure a la banqueta de l'equip visitant. I això que el Westfalenstadion, o Signal Iduna Park, no és precisament un estadi petit ni antiquat. De fet, serà un dels estadis que acollirà l'Eurocopa, que es disputarà íntegrament a Alemanya. 

 

 

 

 

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut