FUTBOL

La surrealista expulsió de Sergi Gómez de l'Espanyol

El defensa blanc i blau va ser expulsat al Molinón, segons diu l'acta del partit, per haver-se encarat a uns aficionats que havien llançat ampolles al camp

El triomf de l'Espanyol a Gijón també va tenir una part negativa. Quan ja s'havia arribat al minut 90, just després del gol de Puado, l'àrbitre Jon Ander González Esteban va expulsar amb vermella directa Sergi Gómez. El motiu de la targeta, segons l'acta arbitral, va ser el següent:

"El jugador Sergi Gómez Sola va ser expulsat pel motiu següent. Després del llançament d'un parell d'ampolles d'aigua de 33 cl o una ampolla de vidre de 5 cl, procedents de la grada on hi havia aficionats que portaven samarretes i bufandes de l'equip local, situada just abans de la banqueta visitant, aquest jugador va ser expulsat per dirigir-se a aquesta grada, ja que es va aixecar, va sortir de la banqueta i es va assenyalar la templa amb el dit índex per renyar aquests aficionats. Posteriorment, es va generar un enfrontament entre jugadors i tècnics del club visitant amb els aficionats esmentats, amb el joc aturat tota l'estona."

El club ha decidit recórrer la targeta vermella, en entendre que no està justificada. La intenció és que Sergi Gómez pugui estar disponible per al partit de tornada, dijous a l'Stage Front Stadium

Igualment, l'Sporting de Gijón també podria rebre una sanció econòmica per aquests fets. A més, el partit va començar amb retard pels llançaments de boles de paper sobre el camp, que es van repetir més endavant i fins i tot van provocar discussions entre els mateixos aficionats asturians.

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut