Alba Torrens ha estat una de les jugadores destacades del partit (EFE)

La selecció espanyola femenina guanya Montenegro (75-74) i es fa un lloc a les semifinals de l'Eurobasket

Alba Torrens, amb 28 punts, i Laura Nicholls, amb 16 rebots, han decantat la balança per Espanya en un partit molt igualat davant d'una Montenegro capitanejada per Angelica Robinson
Rubén Gómez Actualitzat

Victòria d'Espanya davant Montenegro 75 a 74 gràcies a una cistella més tir addicional d'Anna Cruz a 10 segons del final. Alba Torrens, amb 28 punts, i Laura Nicholls, amb 16 rebots, han estat les jugadores més destacades a la victòria del conjunt de Lucas Mondelo. Classificació per a les semifinals.

Ha estat un partit molt igualat des dels primers compassos del joc. Ni Espanya ni Montenegro han estat gaire encertades des del perímetre i tots els atacs els han materialitzat des de sota de la cistella. El primer quart ha acabat 16-17 a favor de les balcàniques. A l'inici del segon quart una bona actuació de la catalana Silvia Domínguez en defensa i d'Alba Torrens en atac han permès a les noies de Lucas Mondelo agafar cert avantatge, però de seguida Montenegro ha replicat amb un potent joc interior centrat en una inspirada Angelica Robinson(23 punts i 7 rebots),  39-37 al descans.

A la represa el mateix guió, una encertada Alba Torrens i una agressiva Laura Nicholls controlant el rebot han donat aire a les Lucas Mondelo,  però dos triples de Bjelica i Vujovic han permès retallar distàncies a Montenegro i al final del tercer quart el marcador seguia molt ajustat (55-52). Els últims deu minuts han començat amb un parcial de 7-0 per a les espanyoles, però, de nou,  reacció de Montenegro, aquest cop de la mà de Skerovic. Un triple de Jovanovic a falta de dos minuts del final han posat Montenegro al davant, a dos punts, però la pissarra de Mondelo i l'execució d'Anna Cruz, cistella més tir addicional, han donat la victòria a Espanya i el bitllet cap a les semifinals de l'Eurobasket i al preolímpic 2016.