Espanya celebra la classificació per als JJOO de París (EFE)

La selecció espanyola es classifica per primer cop per als Jocs Olímpics

Espanya derrota els Països Baixos amb gols d'Hermoso, Aitana i Ona Batlle; la blaugrana Vicky López es converteix en la jugadora més jove de debutar

La selecció espanyola ha derrotat els Països Baixos (3-0) aquest divendres a Sevilla i s'ha classificat per a la final de la Lliga de les Nacions. De retruc, i com a objectiu principal, s'ha assegurat plaça per als Jocs Olímpics de París d'aquest any. Jenni Hermoso i les blaugranes Aitana Bonmatí i Ona Batlle han estat les golejadores d'un partit marcat prèviament per la possible presència d'Alèxia Putellas.

• Domini aclaparador de l'equip espanyol des del primer minut, amb ocasions molt clares per marcar de Salma Paralluelo que haguessin suposat una golejada d'escàndol.
  • El primer gol s'ha fet esperar i no ha arribat fins al minut 41 de la primera part. Jennifer Hermoso ha fet l'1-0 i 4 minuts després, Aitana Bonmatí el 2-0, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.
  • Al minut 73 de partit, i substituint Jennifer Hermoso, ha debutat amb la selecció espanyola absoluta Vicky López. La jugadora del Barça només té 17 anys i és la més jove a fer-ho en la selecció absoluta.
  • Al minut 77 ha arribat el definitiu 3 a 0. La defensa del Barça Ona Batlle ha estat l'autora del gol i ha estat escollida la MVP del partit.
  • La selecció espanyola s'enfrontarà a França dimecres que ve en la final de la Lliga de les Nacions. França ha derrotat Alemanya en l'altra semifinal per 2 a 1.
  • Aquesta victòria assegura, per primera vegada en la història del futbol femení espanyol, la presència en uns Jocs Olímpics.