Alèxia Putellas, entrant a les dependències de la Federació Espanyola de Las Rozas, en una imatge recent (EFE)
Futbol

Alèxia Putellas no entra a la convocatòria per a l'Espanya-Països Baixos

La jugadora blaugrana és una de les dues descartades per al partit d'aquest vespre (21.00), fet que destensa la situació

Redacció Esport3Actualitzat

La selecció espanyola té l'oportunitat aquest vespre de segellar la classificació per als Jocs Olímpics de París. La convocatòria d'Alèxia Putellas per preparar un partit d'aquesta transcendència ha creat malestar entre la federació espanyola i el Barça, ja que la molletana va anar a la cita sense tenir l'alta mèdica.

Montse Tomé, la seleccionadora espanyola, va caldejar encara més l'ambient mostrant-se ambigua sobre les opcions que Alèxia jugués el partit. Finalment, però, la migcampista blaugrana ha estat una de les dues jugadores descartades.

Alèxia, Pilota d'Or els anys 2021 i 2022, està de baixa des del mes de novembre passat per molèsties en un genoll. Al Barça va molestar el fet que aparegués en la convocatòria de la selecció espanyola, a petició pròpia, sense que el club en sabés res, quan les dues parts estan negociant la renovació de contracte de la jugadora.

L'Espanya-Països Baixos, a més de donar un bitllet per als Jocs, és la semifinal de la Lliga de les Nacions, i per tant la porta a una nova final per a les campiones del món.

Tot i no haver entrat a la convocatòria per a aquest partit, tant Alèxia Putellas com Teresa Abelleira, l'altra jugadora descartada, es quedaran amb la concentració de la selecció espanyola i no es descarta que puguin ser convocades per al següent partit en cas que hi hagi alguna lesió. 

 

 

ARXIVAT A:
Alèxia Putellas
Anar al contingut