Girona

La resposta impecable de Míchel sobre les aspiracions del Girona

L'entrenador madrileny ha parlat de la pugna pel lideratge en què s'ha vist immers el seu equip

Redacció Esport3Actualitzat

L'entrenador del Girona, Míchel Sánchez, desbordava de felicitat després de la remuntada del seu equip contra el València (2-1). El tècnic blanc-i-vermell, molt satisfet, ha posat en valor la reacció de l'equip durant el partit d'aquest dissabte i, sobretot, la trajectòria històrica a la Lliga.

A més, ha deixat anar una reflexió molt interessant sobre la pugna pel lideratge en què s'ha vist immers el Girona.

"És bo reconèixer que estem fent història. Portem 12 victòries en 15 partits, no és normal. Només demano que en els mals moments estiguem tots junts.

Avui m'han preguntat a la prèvia si miraria el partit del Barça contra l'Atlètic de Madrid i el del Madrid contra el Granada. És que no és la meva Lliga. Com he de mirar el partit del Madrid buscant que el Madrid perdi. No... Seria una pressió brutal. No els aguantarem el ritme, és molt difícil, i ho hem de tenir molt clar. Hem de gaudir del moment. Avui, que descansin els jugadors i que passi el que vulgui al Madrid-Granada i al Barça-Atlètic.

Són números merescuts, però d'un equip que lluita per tot. I nosaltres no som un equip que aspiri a lluitar per la Lliga, tot i que ho vulguem. No estem en aquest nivell."

L'entrenador madrileny també ha destacat el bon ambient que es viu al vestidor com una de les claus dels èxits del Girona: "Són una pinya i mereixen tot el que els està passant. Les grans persones formen grans equips. La rebuda a Stuani al vestidor ha estat brutal."

Mira el resum del Girona - València (2-1):

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut