El Barça té esperança a la Lliga i a la Champions (EFE)
Esports

La profecia d'Albert Espinosa: el Barça guanyarà la Champions

L'escriptor reconeix haver somiat la pandèmia tres anys abans i el Mundial de Messi amb dos gols. Ara, ha somiat la Champions i qui marcarà els gols

Redacció Esport3Actualitzat

L'escriptor Albert Espinosa ja sap què farà el Barça a la Champions. La seva visita al programa "Col·lapse", de 3Cat, ha servit per tranquil·litzar els culers i per donar encara més esperança després de la victòria contundent davant el Getafe (4-0). La qüestió és que en l'entrevista a Espinosa, que li feia Ricard Ustrell, es va parlar del tractament del càncer que va patir. 

"Un tractament on vaig signar com unes 80 pàgines d'efectes secundaris, i entre aquests, n'hi havia un de molt bonic: que tindria profecies. Em vaig emocionar molt."

I sí, n'ha tingut. Afirma que va somiar la pandèmia anys abans i, també, que Messi guanyaria el Mundial amb dos gols. Doncs bé, n'ha tingut un altre, i aquest afecta el Barça de Xavi Hernández.

 

La nova profecia sobre la Champions

Albert Espinosa explica que ha somiat "clarament" la victòria del Barça a la final de la Champions, a Wembley. Però, el somni no acaba aquí, sinó que també ja sap qui marcarà els gols del triomf.

"...amb gols de Lewandowski i Sergi Roberto."

Una profecia molt clara per a Albert Espinosa, i que el dia 1 de juny, quan es disputa la final de la Lliga de Campions, veurem si es compleix. 

 

Anar al contingut