Natació artística

La natació artística assegura la presència del duo als Jocs Olímpics de París

Quarta plaça per a Iris Tió i Alisa Ozhogina amb la rutina de duo lliure

Mireia Vicente DiezActualitzat

Un cop més, han competit amb ambició i valentia. Han presentat l'exercici de més dificultat tècnica de totes les finalistes, i amb molta càrrega expressiva. S'han quedat a un lloc de les places de podi, però han aconseguit l'objectiu principal: assegurar la seva presència als Jocs Olímpics de París.

Presentaven una coreografia que van estrenar la temporada passada, titulada "Can't hold us", cançó de Macklemore i Ryan Lewis.

 

Iris Tió (CN Kallipolis), barcelonina de 21 anys, i Alisa Ozoghina (Sincro Sevilla), nascuda a Rússia, criada a Andalusia, de 23 anys, fa cinc anys que entrenen juntes al CAR de Sant Cugat i són dues de les nedadores més joves de la selecció.

Aquesta quarta posició, se suma a la medalla de bronze que van guanyar amb la rutina de duo tècnic. Resultats excel·lents per a aquesta parella, que ja va pujar al podi dels Mundials passats i s'està posicionant entre l'elit internacional; una aposta valenta de futur de la seleccionadora Mayuko Fujiki.

La medalla d'or l'ha guanyada la Xina. La plata ha estat per als Països Baixos, que entrena la catalana Ester Jaumà, i el bronze per a la Gran Bretanya.

Anar al contingut