Girona

Fi de curs somiat a Montilivi amb hat-trick de Dovbyk, que recupera el Pitxitxi (7-0)

Festival de joc i gols dels de Míchel, que acaben el campionat amb 85 gols, contra un Granada derrotat i descendit. L'ucraïnès signa un hat-trick

Festival de joc i gols dels de Míchel, que acaben el campionat amb 85 gols, contra un Granada derrotat i descendit. En el tram final del xoc, el Girona ha treballat per engreixar el compte de gols de Dovbyk i l'estratègia ha donat resultat. Recupera el Pitxitxi amb 24 gols, un més que Sorloth, que acaba la Lliga jugant amb el Vila-real a Pamplona:

• Primera ocasió del Girona, però Portu no hi ha arribat per ben poc. Era el minut 5. Quatre minuts més tard, l'ocasió ha estat de Yangel Herrera, però la rematada l'ha rebutjat Marc Martínez.
  • Al 22, canonada d'Aleix Garcia que surt fora ajustada al pal dret de la porteria del Granada. Al 29, Portu sense voler ha estat a punt de fer un golàs. La pilota ha anat a córner.
  • A la mitja hora ha arribat l'1-0, jugada d'estratègia i centrada de Tsygankov que remata Eric amb el cap entrant des de la segona línia.
  • Al 33 ha arribat el 2-0. Portu la passa en profunditat a Miguel, que l'havia doblat per la banda esquerra, i assistència a Tsygankov, que ha rematat al primer pal.
  • Primera ocasió per al Granada, però Boyé no ha trobat porteria amb Gazzaniga superat.
  • Penal del defensa de Sant Jaume dels Domenys Ricard a Portu després d'una ràpida contra. 3-0, la pena màxima l'ha transformat Dovbyk, que es converteix en el màxim golejador del Girona a Primera Divisió en una temporada i supera Cristhian Stuani.
  • La segona meitat ha arrencat amb un gol anul·lat a Dovbyk per fora de joc.
  • Al 53 el 4-0, després d'una gran jugada de Savio, que havia entrat començada la segona part, i rematada de Tsygankov sol al segon pal.
  • Al 61 l'uruguaià Facundo Pellistri veu la segona groga i és expulsat. El Granada es queda amb 10 jugadors.
  • Arriba la maneta al 74. Dovbyk, amb una rematada molt subtil, supera Marc Martínez per fer el cinquè i empatar a 23 gols amb Sorloth en el lideratge del Pitxitxi.
  • I la mitja dotzena del que sempre hi és, del que no falla mai. Assistència de Dovbyk amb el cap i definició de Cristhian Stuani, 6-0.
  • Penal a Savio, i Dovbyk fa el 7 a 0, el tercer del seu compte; es posa líder de la classificació del Pitxtitxi amb 24 gols, i supera Sorloth, el davanter del Vila-real.
  • Final del partit, 7 a 0. Europa espera ja el Girona. Comença la festa.