Gerard Piqué i Mbappé enfrontant-se en un partit de Champions
Gerard Piqué i Mbappé enfrontant-se en un partit de Champions
Futbol

La Ligue 1 troleja a Gerard Piqué i li surt el tret per la culata

El sorteig de quarts de final de la Champions League ha emparellat al Barça i PSG

Redacció Digital Esport3Actualitzat

El sorteig de la Champions League ha unit el destí del Barça i el del PSG. Els dos equips es tornen a veure les cares tres anys després. De fet, va ser el mateix club francès l'encarregat d'eliminar el conjunt barcelonista en l'última eliminatòria que va disputar de la màxima competició europea.

La parella de ball d'antany torna a ajuntar-se als vuitens de Champions de la temporada 2023/24. La primera cita es disputarà a París. L'últim partit entre els dos conjunts va deixar una meravellosa actuació de Kilian Mbappé. El francès va aconseguir marcar 4 gols en el global de l'eliminatòria. Tot i això, no es va escapar de la polèmica després d'amenaçar de mort Jordi Alba, el lateral esquerre culer.

La mofa de la lliga francesa a Gerard Piqué

Un dels jugadors que va jugar aquella eliminatòria va ser Gerard Piqué. L'exfutbolista català, sempre present a les xarxes socials, ha estat víctima d'una trolejada mitjançant una piulada a "X" del compte espanyol de la Ligue 1.

En la publicació, la lliga francesa es refereix a l'última eliminatòria com a causant de la retirada de Gerard Piqué i la creació de la Kings League. La seva foto agafant la samarreta d'Mbappé, juntament amb una instantània de l'estrella amb el premi MVP, ho relaten.

La resposta de la Kings League

La xarxa ha reaccionat amb una pluja de respostes contra el compte del campionat francès. Ha estat el mateix usuari de la Kings League qui l'ha contestat amb la millor de les piulades.

La competició presidida pel crac blaugrana ha respost amb una realitat dolorosa per la a competició gal·la. En la fotografia, Gerard Piqué apareix amb un número 4 de les Champions que ha guanyat en total durant tota la seva carrera.
 

La lliga francesa, en canvi, tan sols pot presumir d'haver vist un equip seu aixecar l'orelluda, l'Olympique de Marsella, la temporada 1992/93.

ARXIVAT A:
Gerard Piqué
Anar al contingut